«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Αμπέι»

«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Αμπέι»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νέλσον Αμπέι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ολοκληρώνει ακόμη μία κίνηση για την άμυνά του, με ορίζοντα το μέλλον, αφού πριν λίγες μέρες έφτασε στην Ελλάδα ο Νέλσον Αμπέι.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την μετακίνησή του στους Πειραιώτες, όπως επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα social media του. Με ανάρτησή του, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει και λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το νέο προφίλ και η αναβάθμιση

«Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στη συμφωνία για την απόκτηση του Νέλσον Αμπέι από τη Ρέντινγκ. Η συμφωνία στα τελευταία στάδια, σχεδόν ολοκληρώθηκε – είναι μόνιμη μεταγραφή για τον ταλαντούχο αμυντικό της Κ20 της Αγγλίας. Θα είναι μέρος μακροπρόθεσμου πλάνου Ολυμπιακού-Νότιγχαμ Φόρεστ για το παρόν και το μέλλον», αναφέρει σχετικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως, ο Αμπέι είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Ρέντινγκ. Φέτος καθιερώθηκε στην αγγλική ομάδα, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ