Ο Νταβίντ Κάρμο μπαίνει στο αεροπλάνο – Ανταλλάσσουν έγγραφα Ολυμπιακός, Πόρτο

Ο Νταβίντ Κάρμο μπαίνει στο αεροπλάνο – Ανταλλάσσουν έγγραφα Ολυμπιακός, Πόρτο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Πόρτο, πέφτουν οι υπογραφές και ο Νταβίντ Κάρμο μπαίνει σε λίγες ώρες στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που είχε θέσει εξ αρχής ως βασικό του στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο Νταβίντ Κάρμο, είναι μία… πτήση μακριά από το να ενταχθεί στους Ερυθρόλευκους. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, το μόνο που απομένει είναι να μπει σήμερα στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές υπογραφές.

Οι πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως οι Πειραιώτες πήρα το τελικό «ναι» από την Πόρτο, ώστε ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ως δανεικός, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Από χθες ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Αλβες, βρίσκεται στο Πόρτο και όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει σήμερα, μαζί με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Από την πλευρά της Πόρτο προκύπτει πως οι «Δράκοι» δέχθηκαν και τυπικά την πρόταση του Ολυμπιακού και πως αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων, για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του Κάρμο. Μια μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, καθώς ενώ υπήρχε συμφωνία μεταξύ όλων των μερών εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες, η απόφαση της πορτογαλικής να αναβάλει την αποχώρηση του διεθνούς Πορτογάλου, με τη δικαιολογία ότι έπρεπε πρώτα να βρει άλλον στόπερ, έφερε πίσω την ολοκλήρωση του deal.

Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός επέμεινε και αφορμή για αυτό στάθηκε και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής επέδειξε τρομερή επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός ότι ο ατζέντης του, Κάρλος Γκονσάλβες, έμεινε στην Ελλάδα τέσσερις ημέρες, περιμένοντας να έρθει ο παίκτης του, αλλά από την απόφαση του Κάρμο να πει ξεκάθαρο «όχι» στις προτάσεις από τη Λιόν και την Αλμερία.

Ετσι, εάν όλα πάνε καλά, ο Κάρμο θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα απόψε και θα φτάσει στη χώρα μας το βράδυ, πιθανότατα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, Πέδρο Αλβες, ο οποίος παραμένει στο Πόρτο, για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ