Ανάρτηση-«φωτιά» του Καραπαπά για παρατηρητή διαιτησίας της Super League! (pic)

Ανάρτηση-«φωτιά» του Καραπαπά για παρατηρητή διαιτησίας της Super League! (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση για παρατηρητή διαιτησίας της Super League, που επιτέθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε μια ανάρτηση με σαφείς αιχμές κατά της Super League και ανάβει «φωτιές» για παρατηρητή διαιτησίας στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Θάνο, ο οποίος μέσω των social media, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα και έδειξε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει μια ανάρτηση-«φωτιά» για όσα συμβαίνουν!

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Θάνος έγραψε σε σχόλιο στο Facebook: «Ό,τι κομπλεξικότερο έχει δει το ελληνικό μπάσκετ. Ένα ευρωπαϊκό έχει και αυτό με την τεράστια ομάδα του ΙΒΚΟΒΙΤΣ. Τους άφησε δύο χρόνια ο DPG μπας και ράψουν κανένα αστέρι παραπάνω, αυτό είναι looser. Αν όχι από φέτος, για τα επόμενα 15-20 χρόνια θα βαρεθείτε να βλέπετε τον ΠΑΟ να ράβει αστέρια! Μετά θα έρθει ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο νεότερος».

Ο εκ των Αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, λοιπόν, αναρωτήθηκε, με story στο Instagram: «Κύριοι της Super League, αυτός ο Δημήτρης Θάνος έχει καμμιά σχέση με τον Δημήτρη Θάνο, τον παρατηρητή διαιτησίας της Super League;».

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ