Χάνει και Παναθηναϊκό ο Βιεϊρίνια, αγωνία για Σαμάτα στον ΠΑΟΚ

Χάνει και Παναθηναϊκό ο Βιεϊρίνια, αγωνία για Σαμάτα στον ΠΑΟΚ

Οριστικά εκτός από το ματς με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του από το ντέρμπι με τον Άρη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/1, 20:30) για την 20η αγωνιστική της Super League, πλησιάζει στο τέλος της, με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ να κορυφώνει την προετοιμασία του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού γι’ ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς η τελευταία εμφάνιση του Πορτογάλου ήταν στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, στις 7/1.

Διαβάστε επίσης: Στο Ρέντη ο Νέλσον Αμπέι, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση – Όλες οι λεπτομέρειες

Φυσικά, πλην του Βιεϊρίνια ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στις υπηρεσίες των Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλι Σαμάτα που βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και της Τανζανίας, αντίστοιχα, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός παίζει το Σάββατο με τους «σούπερ αετούς» κόντρα στο Καμερούν για τους «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο, έχοντας απουσιάσει, λόγω ενοχλήσεων, από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του Ζοσέ Πεσέιρο, στους «ασπρόμαυρους» αναμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάστασή του.

Όπως και γι’ αυτή του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα τελευταία λεπτά της χθεσινής (24/1) αναμέτρησης απέναντι στο Κονγκό. Η Τανζανία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν την επιστροφή του Σαμάτα, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος. Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ