Άρης: Με οκτώ νέα πρόσωπα κόντρα στον Πανσερραϊκό (pic)

Άρης: Με οκτώ νέα πρόσωπα κόντρα στον Πανσερραϊκό (pic)

Ο Άκης Μάντζιος έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, επαναφέροντας τους βασικούς, στο σημερινό (3/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών.

Οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον πρόσφατο προημιτελικό με την Νίκη Βόλου, έκανε ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό (3/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Πανσερραϊκό. Μετά το ροτέισον κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, ο προπονητής του Άρη επανάφερε στο αρχικό σχήμα όλους, σχεδόν, τους βασικούς, στοχεύοντας στην τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

O Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Άνετη νίκη και πρώτο βήμα για την Εθνική

Οι Βερστράτε και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Ρόουζ, Πάρδο, Ρουπ, Σαμόρα, Φατόρε, Μπενέτ και Φετφατζίδης.

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Χόβαν, Ντανκερλούι, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Τόμας, Ουάρντα, Πηλέας, Μπετανκόρ

Στον πάγκο: Κατσίκας, Χατζηστραβός, Μούργος, Πεταυράκης, Σοφιανός, Γκοτζαμανίδης, Άλεξιτς, Οικονόμου, Γουίλερι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ