Άρης: Με πολλές επιστροφές για το τρίτο σερί διπλό στο πρωτάθλημα

Άρης: Με πολλές επιστροφές για το τρίτο σερί διπλό στο πρωτάθλημα

Με τους περισσότερους βασικούς στην ενδεκάδα η ομάδα του Μάντζιου θέλει μετά από το Αγρίνιο και την Καισαριανή, να περάσει και από τις Σέρρες, στο σημερινό (3/2, 19.30) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Να συνεχίσει το θετικό σερί του στα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά από αυτά με τον Παναιτωλικό και την Κηφισιά να κερδίσει και το σημερινό (3/2, 19.30) με τον Πανσερραϊκό, θέλει ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με αρκετές επιστροφές βασικών παικτών στην ενδεκάδα, ενώ στα αξιοσημείωτα και η πρώτη παρουσία του νεοαποκτηθέντα Μπένετ στην αποστολή.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ένας εκ των Φεράρι ή Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Ίγκνας Μπραζντέικις: Βγήκε μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Οι Τζούρασεκ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Φαμπιάνο, ο ανέτοιμος Ζουλ και ο Γκαρθία, για να πάρει «ανάσες», ενώ αντίθετα, επέστρεψαν, μετά από μεγάλο διάστημα, οι Πάρδο και Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ