Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: «Σοκ» στο 90’+5′ για τους Θεσσαλονικείς

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: «Σοκ» στο 90’+5′ για τους Θεσσαλονικείς

Με τον Κόστα Άλεξιτς να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σοκάροντας τον Άρη.

Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Άρη, που είδε τον Πανσερραϊκό να σκοράρει και να… κλέβει βαθμό της ισοπαλίας, κάνοντας το 1-1, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Έπειτα από ένα… στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ με τον Λορέν Μορόν, όμως ο Σέρβος επιθετικός ήταν εκείνος που είπε την τελευταία λέξη, χαρίζοντας έτσι ένα πολύτιμο βαθμό στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Πανσερραϊκός παρατάχθηκε με τον Χόβαν κάτω από τα δοκάρια, τους Ντανκερλούι, Θυμιάνη, Μπέργκστρομ και Δεληγιαννίδη στην τετράδα της άμυνας ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν ο Ουεντραόγκο με τον Στάικο. Ο Τόμας με τον Πηλέα βρέθηκαν στα άκρα, με τον Ουάρντα πίσω από το Μπετανκόρ.

Από την άλλη ο Άρης παρατάχθηκαν με τον Κουέστα στην εστία, έχοντας τους Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Μπράμπετς και Μοντόγια στην τετράδα της άμυνας. Ο Βερστράτε με τον Τζούρασεκ στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Νταρίντα ενώ ο Μορόν βρέθηκε σε ρόλο φορ, έχοντας τον Σουλεϊμάνοφ και τον Σαβέριο στα άκρα.

Καλό ξεκίνημα για τον Άρη με δύο σουτ, απάντησε ο Πανσερραϊκός

Ο Άρης ήταν πιο επικίνδυνος στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας την πρώτη καλή στιγμή με τον Σουλεϊμάνοφ στο 4′, που σούταρε από μακριά, όμως ο Χόβαν μπλόκαρε. Οι Θεσσαλονικείς είχαν και δεύτερη ευκαιρία, με τον Μορόν να σουτάρει, όμως η μπάλα πέρασε άουτ στο 9′. Η απάντηση ήρθε από τον Πανσερραϊκό τρία λεπτά αργότερα, με τον Μπετανκόρ να σουτάρει, αλλά τον Κουέστα να τον σταματά.

Απείλησαν δις Σουλεϊμάνοφ και Μπετανκόρ για κάθε ομάδα

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, με τον Μπετανκόρ να το εκτελεί και τον Κουέστα να μπλοκάρει στο 23′. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Σουλεϊμάνοφ σούταρε ξανά από μακριά, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 35′ οι Σερραίοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος. Ο Δεληγιαννίδης σέντραρε, ο Μπετανκόρ κατέβασε εντός περιοχής, όμως πλάσαρε πάνω στον Κουέστα. Ένα λεπτό μετά, ο Σουλεϊμάνοφ έκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Χόβαν περενέβει με τις γροθιές του, κρατώντας το 0-0. Που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου.

Ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος για τον Άρη

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε αυτό που ήθελε, κάνοντας το 1-0 με δράση τον Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός μπορεί να κλείστηκε από τον Στάικο, όμως γύρισε με βλέμμα στην εστία και με ένα εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Χόβαν ανοίγοντας το σκορ. Μάλιστα ο επιθετικός των κίτρινων πανηγύρισε αφιερώνοντας το τέρμα στον Άλκη Καμπανό.

Βγήκε μπροστά ο Πανσερραϊκός και απείλησε

Το γκολ του Άρη θορύβησε τον Πανσερραϊκό ο οποίος είχε ένα καλό διάστημα, στο οποίο πίεσε αρκετά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 60′ ο Μπετανκόρ πήρε την μπάλα στην περιοχή, την έφερε μπροστά του αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον Κουέστα. Ένα λεπτό μετά, ο Πηλέας βρέθηκε σε βολής αλλά το σουτ πήγε μακριά από το κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια όμως παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν βρήκαν δίχτυα.

«Πάγωσε» ο ρυθμός, βρήκε όμως τη λύση ο Άλεξιτς

Ο Άρης κατάφερε να… παγώσει τον ρυθμό του αγώνα και να κρατήσει λίγη μπάλα, με τις ευκαιρίες να δίνουν τη θέση τους στις δυνατές μάχες και τα πολλές διακοπές. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να ανασυνταχθεί, και η χρυσή αλλαγή του Πάμπλο Γκαρσία, Κόστα Άλεξιτς, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για το 1-1. Εξαιρετική σέντρα από τον Οικονόμου, ο Σέρβος νίκησε κατά κράτος τον Μοντόγια και έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (90+6 Γούλερι), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Στάικος, Ουεντραόγκο, Τομάς (78’ Άλεξιτς), Ουάρντα, Ντανκερλούι, Μπετανκόρ

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (82’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ