Άρης: «Πρώτη» για Μπένετ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Άρης: «Πρώτη» για Μπένετ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Μέσα ο Κοσταρικανός για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο νεοαποκτηθείς Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη, για το αυριανό (3/2) εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες για τη Super League, ενώ εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, ο τραυματίας Φαμπιάνο, ο ανέτοιμος Ζουλ και ο Γκαρθία, προκειμένου να πάρει «ανάσες».

Ο Χιούισον Μπένετ είναι, πιθανόν, να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στον αυριανό (3/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Ο νεοαποκτηθείς Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη, την οποία ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης. Αντίθετα, εκτός έμειναν, μεταξύ άλλων, ο τραυματίας Φαμπιάνο, ο ανέτοιμος Ζουλ, καθώς και ο Ματέο Γκαρθία, προκειμένου να πάρει «ανάσες» από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (03/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Manu Garcia (για λόγους αποφόρτισης), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ