Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»

Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα»

Ο Φραν Βέλεθ ανέφερε στις δηλώσεις του πως ο Άρης πήρε ένα σκληρό μάθημα από το 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Πανσερραϊκός βρήκε γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη και πήρε την ισοπαλία, σοκάροντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι οι κίτρινοι πήραν ένα σκληρό μάθημα, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα συνεχόμενα ματς, αλλά και στο Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ:

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Χάσαμε τρεις βαθμούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, ακόμη και στις καθυστερήσεις αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος κι αυτό μας πλήγωσε», είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και μίλησε για συνολικό λάθος. «Ήταν μια ολιγωρία της άμυνας αλλά δεν είναι όμως μόνο η άμυνα. Όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Πήραμε ένα σκληρό μάθημα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πράγματι είχαμε διαδοχικά παιχνίδια και προφανώς είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες γιατί το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί στη συνέχεια».

Για το Κύπελλο: «Προφανώς νιώθουμε αυτή τη δίψα. Αυτή υπάρχει κάθε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπροστά μας έχουμε όμως τους αγώνες με τον Παναιτωλικό αλλά προηγούνται οι αγώνες Πρωταθλήματος, οπότε θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ