Τα πλάνα Τερίμ και Καρβαλιάλ για το ντέρμπι: Οι πιθανές 11άδες και η… έκπληξη

Τα πλάνα Τερίμ και Καρβαλιάλ για το ντέρμπι: Οι πιθανές 11άδες και η… έκπληξη

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής – Οι σκέψεις των δύο προπονητών για το αποψινό ματς.

Στη «Λεωφόρο» και στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική της Super League (21:00), θα είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα. Ένα ντέρμπι το οποίο θέλουν πάρα πολύ και οι δύο ομάδες, τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για βαθμολογικούς, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση (45 πόντους) και ο Ολυμπιακός στην τέταρτη με 41 βαθμούς (σ.σ η ομάδα του Πειραιά έχει -1 για το ντέρμπι με τους Πράσινους στο Καραϊσκάκη. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη στο CAS).

Μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες , καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως ενημερωθήκατε από χθες καθώς δεν βρίσκεται στο 100% και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, αλλά και τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζέλσον Μαρτίνς, Ρέτσο, και Ελ Αραμπί, που είναι τραυματίες. Αντίθετα, έχει στη διάθεσή του κανονικά τον Ελ Κααμπί που επέστρεψε από το Κόπα Αφρικα, αλλά και τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σέντερ μπακ αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική 11άδα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Κάρμο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Στην τριάδα των χαφ φαίνεται να έχουν προβάδισμα οι Έσε, Τσικινιο και Αλεξανδρόπουλος και στην αντίστοιχη της επίθεσης οι Μασούρας, Φορτούνης και Ναβάρο. Υπάρχει, πάντως, το ενδεχόμενο ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός να κάνει την έκπληξη και να χρησιμοποιήσει τον Ρίτσαρντς αντί του Φορτούνη. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Ντράγκοφσκι στο τέρμα και τους Ούγκο, Γεντβάι, Κώτσιρα και Μλαντενοβιτς στην άμυνα. Οι Αραο, Τσεριν και Μπακασέτας έχουν προβάδισμα για την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Μαντσινι, Μπερναρ και Γερεμέγεφ για την αντίστοιχη της επίθεσης. Όπως και στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Κάρλος Καρβαλιάλ, έτσι και ο Φατίχ Τερίμ δεν αποκλείεται, πάντως, να κάνει κάποια έκπληξη στην αρχική 11άδα του Τριφυλλιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ