Όλα τα… φώτα στο ντέρμπι αιωνίων της «Λεωφόρου»

Όλα τα… φώτα στο ντέρμπι αιωνίων της «Λεωφόρου»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στη «Λεωφόρο» σε ένα κομβικό ντέρμπι, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δοκιμάζονται κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» (21:00) τραβά όλα τα βλέμματα από το σημερινό (4/2) πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Ένα ντέρμπι που φυσικά δεν είναι θέμα μόνο γοήτρου, αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι έντονο και για τους δύο. Με μοναδικό στόχο να παραμείνουν ενεργά στο κόλπο για το πρωτάθλημα.

Από τη μία οι Ερυθρόλευκοι που θέλουν το «τρίποντο» να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάρουν έξτρα ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας στην κανονική περίοδο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ζέλσον Μαρτίνς και Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά και στον ανέτοιμο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από την άλλη έχουμε τους Πράσινους που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Φατίχ Τερίμ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και θα περιμένει έτοιμος τους Πειραιώτες. Παρόλα αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν και για τον Τούρκο τεχνικό. Αφού η επιθετική του γραμμή είναι… γυμνή λόγω των απουσιών του Φώτη Ιωαννίδη και του Αντράζ Σπόραρ, κάτι που τον αφήνει μόνο με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Παράλληλα με το ντέρμπι υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (20:30) και θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.  Λίγο νωρίτερα (17:30), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι «αιωνίων». Μάλιστα ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Τέλος, το πρόγραμμα συμπληρώνεται με άλλες δύο αναμετρήσεις. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στην Κηφισιά (16:00) στο Ηράκλειο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες» ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής:

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 1-1
Πανσερραϊκός – Άρης 1-1

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
16:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Κηφισιά (Cosmote Sport 2)
17:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1)
17:30 «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (Novasports Prime)
20:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)
21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ