Λιούμπισιτς: «Στεναχωρημένος που δεν ήταν εδώ ο κόσμος – Χαρούμενος για τη νίκη»

Λιούμπισιτς: «Στεναχωρημένος που δεν ήταν εδώ ο κόσμος – Χαρούμενος για τη νίκη»

Όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της, επικράτησε εύκολα με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ και μετά το ματς δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη και λυπημένος για την απουσία του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας – Ολυμπιακός 57-81: Πάτησαν «γκάζι» στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι και… καθάρισαν στην Πάτρα

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς:

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ, είμαι στεναχωρημένος που δεν ήταν εδώ ο κόσμος. Χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Μπήκε δυνατά η ομάδα, σκόραρε δύο γκολ και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειά μας».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ όπως τους έζησε στο ματς με τη Ντιναμό:

«Ναι, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες θέλουμε την ενέργεια του κόσμου, είναι έξτρα ώθηση και ελπίζω στις επόμενες δυο εβδομάδες να είναι εδώ για να μας στηρίξει».

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέλει να παίξει στην ΑΕΚ:

«Αλήθεια στα μεταξύ μας ματς με τη Ντιναμό τα πήγα καλά. Μπορεί να με είδαν τότε. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο που παίζει με την πίεση. Διασκεδάζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, ήθελα να είμαι μέρος αυτού του project».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ