Κηφισιά – Βόλος: Έξαλλος ο Μπέος, ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα – Aποβλήθηκε από τον διαιτητή (vids)

Κηφισιά – Βόλος: Έξαλλος ο Μπέος, ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα – Aποβλήθηκε από τον διαιτητή (vids)

Ο παράγοντας της θεσσαλικής ομάδας διαμαρτυρήθηκε για υπεράριθμους και ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα, με τον διαιτητή, Πουλακίδη, λίγο αργότερα να τον αποβάλλει.

Ένταση με Μπέο στην Καισαριανή, με τον παράγοντα του Βόλου να διαμαρτύρεται για τον αριθμό των ατόμων στα επίσημα του γηπέδου και να λίγο αργότερα να αποβάλλεται από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κωνσταντίνο Πουλικίδη.

Το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Βόλο διεκόπη προσωρινά στο 13ο λεπτό, όταν ο Αχιλλέας Μπέος άρχισε να διαμαρτύρεται για υπεράριθμους στο γήπεδο της Καισαριανής, με τον δήμαρχο Βόλου να αναφέρει ότι υπάρχουν στις κερκίδες περισσότερα άτομα από το προβλεπόμενο του κανονισμού.

Παράλληλα, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή. «Είναι δέκα άτομα; Τριάντα είναι; Έφερε δέκα μπράβους εδώ πέρα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο της Κηφισιάς, Χρήστο Πρίτσα, να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να συζητάει με τον παράγοντα της θεσσαλικής ομάδας.

Ο Χρήστος Πρίτσας τόνισε ότι στο γήπεδο είναι τα προβλεπόμενα τα άτομα και ότι δεν υπάρχουν μπράβοι για να κινδυνέψει. Η ένταση συνεχίστηκε, με τον διαιτητή του παιχνιδιού, Κωνσταντίνο Πουλικίδη να αποβάλλει τον Αχιλλέα Μπέο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ