Ανσαριφάρντ: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ανσαριφάρντ: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Ιρανός επιθετικός πήρε μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση του Άρη, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέφρασε στις δηλώσεις του την ικανοποίηση του για την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την νέα του ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να τη βοηθήσει να κατακτήσει το Κύπελλο.

Ο Ιρανός επιθετικός προπονήθηκε σήμερα (11/2) για πρώτη φορά με τους κιτρινόμαυρους σε γήπεδο των Ιωαννίνων, ενώ αναμένεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή του εκτός έδρας ημιτελικού Κυπέλλου της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανσαριφάρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και νιώθω χαρούμενος που ανήκω πλέον στο κλαμπ.

Μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την καινούργια μου ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θα δώσω τα πάντα, ώστε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Το Κύπελλο. Και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα, ξέρω το πρωτάθλημα, γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον.

Είμαι έτοιμος να παίξω μόλις μου το ζητήσει ο προπονητής. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ