Αποδοχή και ιεραρχία: Τα μυστικά του Συλαϊδόπουλου και η πάσα στον Μεντιλίμπαρ

Αποδοχή και ιεραρχία: Τα μυστικά του Συλαϊδόπουλου και η πάσα στον Μεντιλίμπαρ

Ο Συλαϊδόπουλος έπεισε μέσα σε δύο 24ωρα πως δεν θα κάνει του… κεφαλιού του, ούτε τίποτα «τρέλες», αλλά αντιμετώπισε τον ΟΦΗ απολύτως σοβαρά και με τη γνώση πως έρχεται το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος

«Ευχαριστώ τα παιδιά για την αποδοχή». Ηταν από τις φράσεις που Συλαϊδόπουλου, του τεχνικού που βρέθηκε για μία και μόνη φορά στον πάγκο των Ερυθρόλευκων με την ιδιότητα του υπηρεσιακού και από χθες έδωσε τη σκυτάλη στον έμπειρο Μεντιλίμπαρ.

Δεν πρέπει να μείνει κάποιος χωρίς λόγο στη συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ελληνα προπονητή. Ούτε μπορεί να θεωρείται η «αποδοχή» ως κάτι το αυτονόητο. Τι έκανε ο Συλαϊδόπουλος; Επεισε μέσα σε δύο 24ωρα πως δεν θα κάνει το… κεφαλιού του, ούτε τίποτα «τρέλες», αλλά αντιμετώπισε το ματς με τον ΟΦΗ απολύτως σοβαρά και με τη γνώση πως έρχεται το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος.

Πολύ δε περισσότερο, είχε ενημέρωση πως στις εξέδρες θα βρισκόταν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, οπότε όφειλε να (του) δείξει ποιοι είναι οι κατά τεκμήριο βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εν ολίγοις, του έδωσε στο …πιάτο τις δικές του απόψεις και ασφαλώς ο Ισπανός προπονητής πήρε μια πρώτη γεύση για τα δεδομένα και την ισχύ της νέας του ομάδας. Αυτονοήτως ήρθε η περιλάλητη «αποδοχή».

Γιατί ο φορμαρισμένος Φορτούνης δεν γίνεται να μένει εκτός κι ας προέκυπτε αυτό το σενάριο το τελευταίο διάστημα κάποιες φορές. Ο δε Ποντένσε, μολονότι έχει τα πάνω και τα κάτω του, σαφέστατα είχε ζήτημα με τον Καρβαλιάλ και έτσι είχε υποβαθμιστεί στην ιεραρχία. Ο δε Ναβάρο, καλός και μαχητικός, σίγουρα όμως όχι με την έφεση στο γκολ που έχει ο Ελ Κααμπί, με την επισήμανση, βέβαια, πως ο φορ από το Μαρόκο απουσίαζε πολλές εβδομάδες ένεκα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οσον αφορά στον Τσικίνιο, έως τώρα αποδεικνύεται η ίσως πολυτιμότερη κίνηση του Ολυμπιακού κατά το μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα. Αξιόπιστος και με εμπειρία, αντίληψη της θέσης και συνεργασία με τις υπόλοιπες γραμμές. Το πώς έδωσε την ασίστ στον Φορτούνη για τη λόμπα-γκολ του Ελληνα χαφ, ήταν κίνηση που μιλά από μόνη της.

Με όλα τα ανωτέρω ως δεδομένα, καθόλου παράξενο που ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση του ΟΦΗ και με το πλέον σημαντικό να είναι η «απελευθέρωση» στις κινήσεις που ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές του. Πρόσκαιρο ή όχι, μένει να το δούμε στο άμεσο μέλλον…

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ