Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης

Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, παρακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ είχε και συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο.

Υπό το βλέμμα του Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή (14/2) προπόνηση των παικτών του Άρη.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και παρακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο, αναφορικά με τη χθεσινή νίκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο Ζουλ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Φαμπιάνο και Τζούρασεκ έκαναν ατομικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις μετάβασης και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Μόουζες Οντουμπάτζιο (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (17/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ