Άρης: Με Φεράρι αλλά χωρίς τέσσερις στο Περιστέρι

Άρης: Με Φεράρι αλλά χωρίς τέσσερις στο Περιστέρι

Ο Αργεντινός αμυντικός επέστρεψε στην αποστολή του αυριανού (17/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Τζούρασεκ,. Φαμπιάνο και Ζουλ, καθώς και ο τιμωρημένος Οντουμπάζιο.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (17/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός αμυντικός επέστρεψε στις επιλογές του Άκη Μάντζιου, ενώ είναι πιθανόν να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Οντουμπάζιο και οι ανέτοιμοι Τζούρασεκ, Φαμπιάνο και Ζουλ

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: «Υποχείρια της ΑΕΚ οι Λαμία, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (17/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo (τιμωρημένος), Durasek, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Rupp, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ