Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα για το διπλό στο Περιστέρι

Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα για το διπλό στο Περιστέρι

Οι κιτρινόμαυροι μετά τη νίκη τους στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο σημερινό (17/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης επικεντρώνει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο σημερινό (17/2, 19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Με την ώθηση που τους έδωσε η νίκη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν στο Περιστέρι τη δεύτερη σερί επικράτηση τους.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Μοντόγια θα «μετατοπιστεί» στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Οντουμπάζιο, ενώ ο Φεράρι, που επέστρεψε στην αποστολή μετά από δυο παιχνίδια, αναμένεται να καλύψει το αριστερό, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και η λύση του Φατόρε.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Κουέστα, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βερστράτε και Νταρίντα αναμένεται να αγωνιστούν στα χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ένας εκ των Μπένετ ή Σαμόρα στην αριστερή, ενώ ο Φετφατζίδης θα αντικαταστήσει τον Γκαρθία, σε ρόλο επιτελικού χαφ. Το πιθανότερο είναι ότι ο Μορόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, εκτός από τον τιμωρημένο Οντουμπάζιο, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους ανέτοιμους Τζούρασεκ, Φαμπιάνο και Ζουλ, που προέρχονται από τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ