Άρης: Με την ηρεμία που κέρδισε, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα

Άρης: Με την ηρεμία που κέρδισε, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, μετά το σημαντικό βήμα πρόκρισης που έκανε, στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, στρέφει την προσοχή της στο αυριανό (17/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από το να «σφραγίσει» τη συμμετοχή του τελικό Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από14 χρόνια. Από τον τελικό στο ΟΑΚΑ, στον οποίο οι οπαδοί του έσπασαν κάθε ρεκόρ, κάνοντας τη μεγαλύτερη μετακίνηση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Με τη νίκη του στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο Άρης δεν έκανε, μόνο τεράστιο βήμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά «αγόρασε» ηρεμία και την δυνατότητα να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, υπό καλύτερες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Τα ρίσκα που απέδωσαν και η «σφραγίδα» του Ελ Κααμπί

Στόχος του Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Σούπερ Λιγκ, είναι να προσθέσει στη συγκομιδή του όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά του από την πρώτη τετράδα.

Για τον Άρη,εξάλλου, κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να είναι αδιάφορο και πρέπει όλα να τα παλεύει. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι, φυσικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο μεγάλος στόχος της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως, θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν, άλλωστε τέσσερα ματς ακόμα, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλέι οφ.

Αρχής γενομένης από την αυριανή (17/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι.

Με απόλυτη, συγκέντρωση, δηλαδή και προσήλωση στο αγωνιστικό του πλάνο. Απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, που είναι επικίνδυνη και μπορεί να κάνει τη ζημιά, ειδικά στην έδρα της, έστω και αν δεν της πήγαν τα τελευταία αποτελέσματα.

ΥΓ. Απομένει ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου (6/3) με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πολύ δύσκολα, πάντως, ο Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Οντουμπάζιο και Βερστράτε, που έχουν από δυο κίτρινες κάρτες και κινδυνεύουν να χάσουν τον τελικό.

ΥΓ2. Απίστευτη ανατροπή έκανε ο Άρης επί του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με ηγέτη έναν απίστευτο Βασίλη Τολιόπουλο, που έκανε πράγματα και θαύματα στο παρκέ, γυρίζοντας, ουσιαστικά μόνος του το παιχνίδι. Το πίστεψε και το πέτυχε ο Αυτοκράτορας και τώρα θα παίξει τα ρέστα του στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ