Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-2: Ο Οικονόμου κράτησε όρθιους τους Αγρινιώτες στο φινάλε

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-2: Ο Οικονόμου κράτησε όρθιους τους Αγρινιώτες στο φινάλε

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς με αρκετή ένταση, πάθος και τέσσερα γκολ, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Οικονόμου χάρισε τον βαθμό στους Αγρινιώτες στις καθυστερήσεις.

Όρθιος στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός…

Με τον Μάριο Οικονόμου να σκοράρει με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να φύγουν με έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση ήταν οι γηπεδούχοι οι οποίοι στα πρώτα 35 λεπτά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και δύο πολύ καλές στιγμές ώστε να προηγηθούν με τον Μπαρτόλο στο 10ο λεπτό και στο 33ο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Έτσι ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι Αρκάδες το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 42ο λεπτό με τον Ντίαθ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και να νικά τον Γραμματικάκη με κοντινό πλασέ για το 0-1.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα την απάντηση με τον Μιριτέλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να φέρνει το ματς στα ίσα με εντυπωσιακή κεφαλιά.

Στην επανάληψη ο Αστέρας συνέχισε να είναι κυρίαρχος φτάνοντας στην ανατροπή με δυνατή κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς στο 65ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά.

Πάντως το σύνολο του Γιάννη Πετράκη δεν το έβαλε κάτω, ψάχνοντας με μανία την ισοφάριση κάτι που κατάφερε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Χουάνπι εκτέλεσε το κόρνερ με τον προωθημένο Οικονόμου να εκτελεί με κεφαλιά τον Γραμματικάκη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Καστάνιο (93′ Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (86′ Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (70′ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (86′ Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης (75′ Τσάβες), Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε (66′ Χατζηθεοδωρίδης), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75′ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (75′ Στάγιτς), Ντίας (84′ Λομονάκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ