ΠΑΕ Άρης: «Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας μέχρι το τέλος»

ΠΑΕ Άρης: «Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας μέχρι το τέλος»

Το μήνυμα που έστειλε με ανακοίνωση η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στους οπαδούς του Άρη, ενόψει της επιστροφής τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον κυριακάτικο (25/2) αγώνα με τον Βόλο.

H ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τρεις μήνες, περίπου, στον αυριανό (25/2) αγώνα με τον Βόλο.

Οι διοικούντες των κιτρινόμαυρων ζήτησαν από τους οπαδούς της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου να προστατεύσουν το γήπεδο από πιθανή τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Έφτασε, επιτέλους, η στιγμή. Η στιγμή της επιστροφής στο “σπίτι” μας. Στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά από τρεις μήνες περίπου έφτασε η ώρα που θα ανταμώσουμε ξανά. Όσο έλειψε από εσάς το γήπεδο και η ομάδα αυτό το διάστημα, άλλο τόσο και περισσότερο έλειψε από την ομάδα ο παλμός του Χαριλάου. Από την Κυριακή, όμως, θα είμαστε ξανά μαζί. Η ομάδα στο χόρτο και εσείς στις κερκίδες, ένα σώμα, μια φωνή!

Έτσι θέλουμε να πάμε ως το τέλος. Ποτέ ξανά άδειο γήπεδο, ποτέ ξανά χωρίς τη δική σας συμπαράσταση.

Για να συμβεί, όμως, αυτό είναι απαραίτητο να συμμορφωθούμε όλοι στα νέα δεδομένα και στα νέα πλαίσια. Ο νέος αθλητικός νόμος είναι αυστηρός και χωρίς… αστερίσκους. Απαγορεύεται ακόμη και να… σκεφτεί κανείς τυχόν παρέκκλιση από αυτόν.

Κάθε παραβατική συμπεριφορά τιμωρείται ΑΥΣΤΗΡΑ (πιο αυστηρά από ποτέ…) και τα πρώτα δείγματα εφαρμογής των νέων μέτρων είναι ήδη εμφανή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προσαρμοστούμε στο νέο πλαίσιο και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα που θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και το “σπίτι” μας.

Έχουμε μπροστά μας μια σειρά κρίσιμων αγώνων που κρίνουν τους στόχους μας και ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος νόμος είναι αυστηρός και προβλέπει σκληρές ποινές, που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και ρίψη καπνογόνων, κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και κάθε άλλης μορφής αντικείμενο, που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και το κλείσιμο του γηπέδου μας.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, πως όποιος τυχόν αποπειραθεί να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο τιμωρείται απευθείας από την πολιτεία με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Η ίδια ποινή ισχύει και για όποιον κάτοχο εισιτηρίου βοηθήσει κάποιον άλλον να εισέλθει παράνομα. Όλοι όσοι προσέλθουν στο γήπεδό πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης προσώπου (ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο).

Όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο και επιπλέον θα του επιβληθεί πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα τόσο ο κάτοχος όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου θα σημειωθεί η παράβαση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν, επίσης, να προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα).

Λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και κατά την είσοδο στις θύρες, καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα, ώστε να αποφύγουν φαινόμενα συνωστισμού, που αναπόφευκτα προκαλούν εκνευρισμό. Για το λόγο αυτό οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τον παλμό και τη φωνή μας, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα την ομάδα μας, να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ