Αυτά έκανε στα πρώτα του 45 λεπτά ο Ρούμπεν Βέζο (vid)

Αυτά έκανε στα πρώτα του 45 λεπτά ο Ρούμπεν Βέζο (vid)

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ρούμπεν Βέζο και έδειξε με το «καλημέρα» πως είναι ικανός να έχει ρόλο στο ροτέισον του Μεντιλίμπαρ.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ρούμπεν Βέζο, στην νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πορτογάλος στόπερ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στη θέση του Μπιανκόν και χειροκροτήθηκε από όλους στον πάγκο δίνοντάς του αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: Να που τα παιχνίδια δεν τελειώνουν όταν θα το πει ο Παναθηναϊκός…

Ο 29χρονος αμυντικός έπαιξε δίπλα στον Κάρμο και ήταν αρκετά καλός, βγαίνοντας πρώτος στην μπάλα, βοηθώντας στο build up, την ώρα που η ομάδα του Μεντιλίμπαρ «κυνηγούσε» την ανατροπή όταν μπήκε στο ματς ο Βέζο.

Τι λένε οι αριθμοί στο ντεμπούτο του

Ο Ρούμπεν Βέζο, είχε 36 ενέργειες με την μπάλα, 1 σουτ στο στόχο, 29/32 εύστοχες πάσες, 1 εύστοχη σέντρα, 6/10 κερδισμένες μονομαχίες, 2/5 κερδισμένες εναέριες και 2 καθοριστικά κοψίματα.

Ο Πορτογάλος έδειξε στα πρώτα του 45 λεπτά πως μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες στα στόπερ του Ολυμπιακού και να είναι μέλος του ενεργού ροτέισον των «ερυθρολεύκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ