Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος

Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκανε γνωστές τις επιλογές του για το αυριανό (3/3) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νταρίντα και Σαμόρα και ο τραυματίας Πάρντο.

Ο Άκης Μάντζιος κράτησε κλειστά τα «χαρτιά» του και δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό (3/3) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν υπολογίζονται, πάντως, για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Νταρίντα και Σαμόρα, που θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους, καθώς και ο τραυματίας Πάρντο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ένας δεύτερος γύρος που «τρομάζει» τη Euroleague

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή της ομάδας μας, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Vladimir Darida, Alvaro Zamora (τιμωρημένοι), Ruben Pardo (τραυματίας)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ