Ο Άρης τη δουλειά του…

Ο Άρης τη δουλειά του…

Η ομάδα του Μάντζιου είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της, ενώ ο Έλληνας τεχνικός είναι λογικό να σκέφτεται εκτός από το αυριανό (3/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, που είναι το πιο σημαντικό, μέχρι τώρα, παιχνίδι της σεζόν.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Κάτι, που παραδέχονται και οι άνθρωποι του Άρη, που ως οργανισμός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην προσπάθεια για να τον υλοποιήσει.

Η ομάδα του Μάντζιου θα υποδεχτεί αύριο (3/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, όμως, είναι απόλυτα λογικό οι κιτρινόμαυροι να σκέφτονται και τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Πετούσε «φωτιές» επιθετικά και… φίμωσε τη Ζάλγκιρις αμυντικά (pics, vid)

Αυτό, άλλωστε, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μέχρι στιγμής, για τον Άρη, καθώς, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα του εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, τα παραπάνω δεδομένα, να επηρεάσουν και τις επιλογές του Άκη Μάντζιου, σε ότι αφορά την ενδεκάδα. Ο Έλληνας τεχνικός κάνει τις δοκιμές του και σκέφτεται τις επιλογές του, έχοντας, στο μυαλό του δυο παιχνίδια και όχι μόνο το αυριανό με την ΑΕΚ.

Είναι λογικό ο προπονητής του Άρη να θέλει να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και ξεκούραστους, στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου. Γιατί, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν παίζει ρόλο το όνομα του αντιπάλου αλλά η σημασία του κάθε παιχνιδιού.

Το πιθανότερο, είναι, λοιπόν, ότι ο Άκης Μάντζιος θα κρατήσει στον πάγκο κάποιους βασικούς, προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» και ίσως τους χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΥΓ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι παίκτες του Άρη που θα αγωνιστούν στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας, έχοντας δύο κίτρινες κάρτες, καθώς στην αντίθετη περίπτωση θα χάσουν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Πρόκειται για τους Κουέστα, Παναγίδη, Ρόουζ, Ντουκουρέ και Χουτεσιώτη, στους οποίους έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες συστάσεις από το τεχνικό τιμ.

ΥΓ1. Κρίσιμο είναι για τον Άρη το σημερινό (2/3, 16.45) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα, καθώς με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα για την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μόνο εύκολο δεν είναι, βέβαια, το έργο του, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, όμως, έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ