Αυτή είναι η τιμωρία του Μπέου – Μηδενισμός για τον Βόλο

Αυτή είναι η τιμωρία του Μπέου – Μηδενισμός για τον Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος, τιμωρήθηκαν από ο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο και την ΠΑΕ Βόλος για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι στη διάρκεια του αγώνα με την Κηφισιά.

H απόφαση είναι το παιχνίδι να κατοχυρωθεί υπέρ της Κηφισιάς ενώ επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο στον Αχιλλέα Μπέο.

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ) και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ). ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 4.2.2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ