Ακύρωσε 17 εισιτήρια διαρκείας η ΑΕΚ – Ποιος ο λόγος

Ακύρωσε 17 εισιτήρια διαρκείας η ΑΕΚ – Ποιος ο λόγος

Η ΑΕΚ τιμώρησε 17 κατόχους διαρκείας που με την κάρτα τους προσπάθησαν να βάλουν και δεύτερο άτομο στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ πήρε άμεσα μέτρα για την ασφάλεια της «Opap Arena» βάσει των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί για τα γήπεδα και τιμώρησε 17 κατόχους διαρκείας ακυρώνοντας τα εισιτήριά τους. Όπως ενημέρωσε η Ένωση, οι συγκεκριμένοι κάτοχοι επιχείρησαν να περάσουν με την κάρτα τους άτομα που δεν είχαν εισιτήριο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εκδώσει δύο ανακοινώσεις για τα συγκεκριμένα μέτρα και είχαν ξεκαθαρίσει πως θα τιμωρηθεί όποιος κάτοχος διαρκείας ή απλού εισιτηρίου επιχειρούσε να περάσει μαζί του και δεύτερο άτομο με το ίδιο εισιτήριο. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα και για το οποίο η ΠΑΕ είχε δεχθεί σωρεία παραπόνων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην κορυφή είναι ο αριθμός 27

«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε πόσο σοβαρό θεωρούμε αυτό το θέμα και πόσο σοβαρές θα ήταν αντίστοιχα οι κυρώσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή σε θέματα ασφαλείας. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να υπάρξει συνέχεια», ανέφεραν από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ