Για την επιστροφή στην κορυφή η ΑΕΚ στην Λαμία

Για την επιστροφή στην κορυφή η ΑΕΚ στην Λαμία

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Λαμία (10/3, 17:00) από την τοπική ομάδα με στόχο να βρεθεί ξανά στην κορυφή, έστω και προσωρινά, στην πρεμιέρα των playoffs της Superleague.

Ξεκινούν τα playoffs της Stoiximan Superleague, με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας (10/3, 17:00) και την Ένωση να θέλει να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας κάποια απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Να σημειωθεί πως, η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως οι κάμερες στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν λειτουργούν πλήρως όπως αρμόζει ο νέος νόμος και έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, το ντέρμπι στο ΣΕΦ και το… αντίδοτο! (vids)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, ωστόσο Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις ποινές τους, από την άλλη θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μαρτίνεθ και Τόσιτς, αλλά και ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος. Εκτός αναμένεται να μείνει ο Τσιλούλης, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα που επίσης δεν ανακοίνωσε αποστολή, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τσούμπερ και τους τραυματίες Άμραμπατ, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι. Αντίθετα, έχουν επιστρέψει και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Λιβάι και Μουκουντί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ