ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Η Θεσσαλονίκη χωρισμένη στα… δύο. Για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. ΠΑΟΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 1η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (21:00).

Προφανώς και υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά δεν τα κατάφερε στο Μάξιμιρ και μετά το 2-0 από την Ντιναμό, η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League δυσκολεύει αρκετά. Θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που όμως, έχει μπροστά της και τη μάχη με τον Άρη. Οι δοκιμασίες δεν σταματούν για τους «ασπρόμαυρους», που δε θα έχουν ούτε την υποστήριξη των φιλάθλων τους στο αποψινό παιχνίδι της Τούμπας.

Το τέλος της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, μετά και το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο «Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 60 πόντους και αναζητούν μονάχα το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου. Στα αγωνιστικά, Μιχαηλίδς και Εκόνγκ παραμένουν στα πιτς. Παράλληλα, στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Σάστρε, Σαμάτα και Τσιγγάρας. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ , Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Πάμε και στον Άρη, όπου πάει φορτσάτος στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Εχει εξαιρετική ψυχολογία η ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς κλείδωσε την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη για τους «κιτρίνους», που θέλουν να κάνουν την ζημιά και στον συμπολίτη τους. Στην 5η θέση της κατάταξης ο Άρης, έχοντας συγκεντρώσει 42 πόντους. Το θετικό για τον προπονητή των φιλοξενούμενων είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή των «κίτρινων»: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φιαμπιάνο, Ροζ, Φραν Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης. «Από θέμα επιβάρυνσης και οι δύο ομάδες είχανε παιχνίδια ενδιάμεσα. Αγωνιστικά δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως ομάδα κι εμείς παρομοίως. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι τώρα. Είναι, όμως, ένα ντέρμπι κι όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του, είτε είναι εντός έδρας, είτε εκτός για την κάθε ομάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πνευματικά και σωματικά», τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ