Μοντόγια: «Νιώθω σημαντικός στον Άρη»

Μοντόγια: «Νιώθω σημαντικός στον Άρη»

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο «Radio Marca», στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και στους στόχους του με τον Άρη.

Ο Μάρτιν Μοντόγια ήταν από τους διακριθέντες του Άρη και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν και αγωνίστηκε όχι στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ, αλλά στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Ισπανός αμυντικός με δηλώσεις του στο «Radio Marca» αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και τους στόχους του με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιλογή του Άρη: «Κατάφερα να ανακτήσω την αυτοπεποίθηση μου, αισθάνομαι σημαντικός και έχω παίξει στα περισσότερα παιχνίδια. Για έναν παίκτη που δεν είχε χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα, αυτό είανι πολύ σημαντικό. Στον Άρη μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ, κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας και αισθάνομαι σημαντικός. Ανεξάρτητα, εξάλλου, από το πόσα λεφτά κερδίζει κανείς, αυτό που χρειάζεται είναι να παίζει».

Για τους στόχους του Άρη: «Η ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, όμως, έχουμε κερδίσει τη συμμετοχή μας στον τελικό. Το όνειρο μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ