Άρης: Ο ρόλος του Μοντόγια

Άρης: Ο ρόλος του Μοντόγια

Ο Ισπανός δεξιός μπακ θα αλλάξει για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι πλευρά και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Φεράρι θα τεθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νοκ άουτ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τα ευχάριστα νέα που περίμενε ο Άκης Μάντζιος από το ιατρικό δελτίο δεν ήρθαν ούτε στη χθεσινή (1/12) προπόνηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μοντογια θα κληθεί να αλλάξει πλευρά για δεύτερο σερί ματς, μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φεράρι δεν κατάφερε να ενσωματωθεί σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων του στο γόνατο και θεωρείται απίθανο να προλάβει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (4/12) με την ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Μοντόγια, θα «μετατοπιστεί» και πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ το δεξί θα το καλύψει ο Οντουμπάζιο.

Αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ξεκάθαρα σε ότι αφορά τα χαφ και τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Βερστράτε, καθώς δίπλα στον Ζουλ έχουν δοκιμαστεί τόσο ο Τζούρασεκ, όσο και ο Νταρίντα.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ότι ο πρώτος θα ξεκινήσει στα αμυντικά χαφ και ο Τσέχος θα παίξει πίσω από τον Μορόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ