Ράσταβατς: «Θέλουμε να εντάξουμε στην πρώτη ομάδα νέους ποδοσφαιριστές»

Ράσταβατς: «Θέλουμε να εντάξουμε στην πρώτη ομάδα νέους ποδοσφαιριστές»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Βόλο αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχουν οι Αρκάδες σε αυτή την διαδικασία των play - outs

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην πρεμιέρα των play – outs από τον Βόλο εντός έδρας (2-0) και ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στους στόχους των Αρκάδων σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Σέρβος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Αστέρας θέλει να εντάξει στην πρώτη ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως τους Γραμματικάκη, Σουρλή και Κωστέα, κάτι το οποία θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορική τετράδα με τα 51 γκολ και ο «μάγος» Ποντένσε (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης.

«Σίγουρα το κίνητρο είναι ένας σημαντικός ρόλος αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τα πάντα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στα play – outs, μία δύσκολη διαδικασία από τη στιγμή που θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα, κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν αυτές τις ευκαιρίες. Το να το κάνεις αυτό σε αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγώνων θα μπορέσουν να έχουν περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσαρμοστικότητα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Φάνηκε σήμερα ότι αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν αρκετό, δυστυχώς είχαμε μόνο στιγμές, αυτό που χρειάζεται να έχουμε είναι να έχουμε σταθερότητα, καλές ενέργειες που να τις κάνουμε με μεγάλη επανάληψη είτε αφορά την επιθετική μας λειτουργία, είτε την αμυντική. Αυτό μας έλειψε σήμερα και είναι κάτι που θα το κυνηγήσουμε στους επόμενους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ