Άρης: Ευκαιρία για δράση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης: Ευκαιρία για δράση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οικογενειακό διπλό περιλαμβάνει το σημερινό (22/3) πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Άρη, μετά από σχετική απόφαση του προπονητή Άκη Μάντζιου, λόγω και της αναβολής του φιλικού με τη Μπότεβ Πλόβντιβ.

Ο Άρης θα «μετακομίσει» σήμερα (22/3) από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου αθλητικού κέντρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα πραγματοποιηθεί οικογενειακό διπλό, μετά από σχετική απόφαση του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μην μείνουν χωρίς αγωνιστική δράση, καθώς αναβλήθηκε και ο φιλικό παιχνίδι με τη βουλγαρική Μπότεβ Πλόβντιβ. Ο προπονητής του Άρη θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ότι ο Μάντζιος θα προφυλάξει τον Μορόν, που αισθανόταν ενοχλήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αν και στις τελευταίες προπονήσεις είχε ανεβάσει ρυθμούς. Ακόμα, απόντες θα είναι και οι Παναγίδης, Ρόουζ και Σαμόρα, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ