Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Νέες «σειρήνες» από Ισπανία και Ιταλία

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Νέες «σειρήνες» από Ισπανία και Ιταλία

Η «Mundo Deportivo» γράφει ότι Σεβίλλη και Αταλάντα παρακολουθούν την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη

Συνεχίζουν στο εξωτερικό να ασχολούνται με τον Φώτη Ιωαννίδη, που αναμφίβολα αποτελεί μία από τις πιο «hot» περιπτώσεις παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

H «Mundo Deportivo» αποκάλυψε σε δημοσίευμά της πως οι Σεβίλλη και Αταλάντα παρακολουθούν την περίπτωση του 24χρονου φορ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: «Καλώς τον Γκος, καλώς τον» και ο Ολυμπιακός «φώναξε» σε όλη την Ευρώπη!

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν στην Πορτογαλία σενάρια για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία παρουσιαζόταν ως σοβαρά ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού. Τώρα σειρά έχουν οι Ισπανοί να αναφέρουν τη Σεβίλλη και την Αταλάντα ως νέες «μνηστήρες».

«Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη, που θεωρείται η φετινή αίσθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των συγκλονιστικών του αριθμών στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπου έχει ήδη 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις», αναφέρει αρχικά το ισπανικό δημοσίευμα.

«Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η Σεβίλλη και η Αταλάντα είναι δύο από τις επιλογές που παρακολουθούν τον 24χρονο επιθετικό για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κοντεύει να χάσει το μεγάλο αστέρι της Βίκτορ Γκιοκέρες, τον οποίο θέλουν πολλές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη», τονίζεται στη συνέχεια.

Η «Mundo Deportivo» τονίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη, λέγοντας πως οι «πράσινοι» θα ήταν ικανοποιημένοι με ένα ποσό των 15+5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα φορ.

«Η Σεβίλλη σχεδιάζει να αλλάξει χαρτιά στο μέτωπο της επίθεσης, αν και τα νούμερα που κινούνται από τον Έλληνα δεν είναι στα μέτρα τους. Αν και ο Ιωαννίδης αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, ο σύλλογος του ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ σε σταθερούς όρους συν άλλα 5 εκατομμύρια σε μεταβλητές», καταλήγει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ