Χωρίς Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δυο σημαντικές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Πετράκης, αφού οι Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια δεν ακολούθησαν την αποστολή του Παναιτωλικού στα Γιάννινα για το κρίσιμο ματς με τον τοπικό ΠΑΣ

Με δύο σημαντικές απουσίες στην επιθετική της γραμμή θα αντιμετωπίσει ο Παναιτωλικός αύριο (30/3, 19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Στάδιο των Ζωσιμάδων, για τη 2η αγωνιστική των play-outs της Super League.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικά στελέχη της ομάδας, τον Ζοάο Πέδρο, που υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου, καθώς και τον Σενγκέλια, που τραυματίστηκε στον αγώνα της Γεωργίας με την Εθνική μας ομάδα στην Τιφλίδα και διαγνώστηκε με διάστρεμμα ποδοκνημικής.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας ξέρει τον τρόπο: Το δίδυμο που αλλάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό (vids)

Απόντες είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Στεργιάκης και Μπαλντασάρα, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδης, που είχαν λείψει από την πρεμιέρα των play-out, λόγω τιμωριών.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μπακάκης, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομονάκο, Μπουζούκης, Βοϊλης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ