«Παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος

«Παρών» στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του τριφυλλιου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoff της Superleague.

Η δράστη στα playoff της Superleague ξεκινά ξανά με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί αύριο βράδυ (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά και είχε τετ α τετ τόσο με τον Φατίχ Τερίμ όσο και με τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: «Ατσάλινη» Λεβερκούζεν, ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (2-1) – Στραβοπάτημα για τη Λειψία (0-0)

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, προκειμένου να ξεπεράσει τους ασπρόμαυρους και να ανέβει μόνος στην 2η θέση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το γνωρίζει, φυσικά, αυτό και για αυτό ήθελε να βρεθεί δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή, μια μέρα πριν το κρίσιμο ματς.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστά τα όνοματα από τα οποία απαρτίζεται η αποστολή. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ