Με… αέρα κορυφής η ΑΕΚ, «τελικός» για τον Ολυμπιακό

Με… αέρα κορυφής η ΑΕΚ, «τελικός» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στις 20:30 στην «Opap Arena», καθώς η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον 4ο Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Superleague η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη «Opap Arena» (έχει ανακοινωθεί sold out), σε μία εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» είναι πρωτοπόρος με 62 βαθμούς και ο Ολυμπιακός τέταρτος με 57 πόντους, έπειτα από την εντός έδρας ήττα του με 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Κέντρικ Ναν: Ένας game changer που κάνει τον Παναθηναϊκό να ονειρεύεται ξανά (vids)

Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να αποκτήσει διαφορά 8 βαθμών από τους Πειραιώτες θέλει η ΑΕΚ, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» το συγκεκριμένο ματς είναι «τελικός», καθώς με νίκη ξαναμπαίνουν στο κόλπο του τίτλου. Μεγάλος τους στόχος, επισης, να βρεθούν εκ νέου στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena», για τον τελικό του Europa Conference League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανακοίνωσαν αποστολή. Ωστόσο, δεδομένου και του ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη κατάσταση να βρίσκει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μετά το τέλος του προγράμματος ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίθετα, εκτός είναι οι τραυματίες Όρτα και Αλεξανδρόπουλος, όπως επίσης και οι Ντόι, Βάζο, Καμπράλ, Άμπι και Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Καρβάλιο, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσο, Γιόβετιτς, Μασούρα, Ναβάρο, Πασχαλάκη, Ποντένσε, Ροντινέι, Τζολάκη, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότη, Φορτούνη και Ιμπόρα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης – Μασούρας, Ελ Κααμπί, Ποντένσε.

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ (Σλοβενία)
A’ Βοηθός: Ματέι Ζούνιτς (Σλοβενία)
Β’ Βοηθός: Μάνουελ Βιντάλι (Σλοβενία)
4ος διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδα)
VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς (Σλοβένια)

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στην «Opap Arena», ενώ στον δεύτερο η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ