Μπράμπετς: «Χαρούμενος για το γκολ, αλλά θέλω να σκοράρω και στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Μπράμπετς: «Χαρούμενος για το γκολ, αλλά θέλω να σκοράρω και στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Ο εκ των σκόρερ του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, τόνισε στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Λαμίας, πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τον Άρη ώστε να καταβάλει την αντίσταση της Λαμίας (3-0) για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του, ο εκ των σκόρερ του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να συνεχίσει να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Σίτι και Άρσεναλ άνοιξαν τον δρόμο στη Λίβερπουλ του Κλοπ: Αυτή είναι η μάχη τίτλου της Premier League εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά θέλω να σκοράρω και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στην αρχή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς στην αρχή των play off απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην Λαμία.

Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα, με πολλούς αγώνες και πρέπει να είμαστε σκληροί. Ήταν δύσκολο το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ, αλλά θέλουμε το Κύπελλο που είναι ο μεγάλος στόχος μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ