Παναιτωλικός: Νοκ-άουτ για το ματς με τον Βόλο ο Νταμπίτζε

Παναιτωλικός: Νοκ-άουτ για το ματς με τον Βόλο ο Νταμπίτζε

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στον Παναιτωλικό με τον Ταμπίτζε να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τένοντα και να μένει εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς με τον Βόλο

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο (6/4, 19:30) για την 3η αγωνιστική των play-outs, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην μάχη της παραμονής.

Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο, επιφύλασσε μια άσχημη είδηση, καθώς ο Γεμάλ Ταμπίτζε τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Ο Γεωργιανός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τένοντα και ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Διαβάστε επίσης: Γάλλος σπίκερ «τρελάθηκε» με το τρίποντο του Ράιτ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Παράλληλα, στους «γνωστούς» απόντες Μπαλντασάρα, Στεργιάκη προστέθηκαν και οι Μπάμποκ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Μπακάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ