Άρης: Χωρίς Βέλεθ με Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Βέλεθ με Παναθηναϊκό

Γνωστή έγινε η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτήν δεν βρίσκεται μέσα ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό (7/4) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα επέστρεψαν στις επιλογές του Μάντζιου Παναγίδης και Ντουκουρέ.
Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την αποστολή του αυριανού (7/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής και ο Πάρντο, ενώ αντίθετα επέστρεψαν στις επιλογές του προπονητή του Άρη οι Παναγίδης και Ντουκουρέ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (07/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ