Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ στην αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ στην αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Ροτέισον από τον έμπειρο προπονητή στο παιχνίδι με τη Λαμία (7/4, 17:00), καθώς ακολουθεί το σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ.

Με αλλαγές θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (7/4, 17:00) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός «φρεσκάρει» την ομάδα του μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη, ενώ παράλληλα δίνει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ για τους «8» του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα» και η σωστή νοοτροπία

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Λαμία τους Τσικίνιο, Φορτούνη, Κάρμο και Ντόι, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Όρτα, που είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη λόγω τραυματισμού, ενώ στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ βρίσκονται επίσης οι Βέζο, Καμπράλ και Ναβάρο. Ο Ισπανός είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο και Μπιανκόν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/4, 17:00) απέναντι στη Λαμία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (6/4), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ