Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Λαμία εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική των play off της Super League και θέλει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, προκειμένου να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στην Φθιώτιδα με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τον Άρη εκτός αποστολής, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «8» του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ18 – Παναθηναϊκός Κ18 85-66: Κυριάρχησε και τον «καθάρισε»

Ο Βάσκος τεχνικός λοιπόν αποφάσισε να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα παίξει στο δεξί άκρο ο Ροντινέι, στο αριστερό ο Ρίτσαρντς που ήταν στο αρχικό σχήμα και με τον Άρη, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ρέτσος και Αμπί.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Αντρέ Όρτα στο αρχικό σχήμα και στο πλευρό του Έσε, αφού δεν είχε αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στα προηγούμενα ματς, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Από εκεί και πέρα, στα δύο άκρα θα αγωνιστούν ο Μασούρας με τον Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο φορμαρισμένος Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ