Η ζωή χωρίς… Φορτούνη και Ποντένσε: Τι κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς τους δύο πιο κομβικούς παίκτες τη φετινή σεζόν (vids)

Η ζωή χωρίς… Φορτούνη και Ποντένσε: Τι κάνει ο Ολυμπιακός χωρίς τους δύο πιο κομβικούς παίκτες τη φετινή σεζόν (vids)

Τι κάνει ο Ολυμπιακός όταν απουσιάζουν για κάποιο λόγο οι Κώστας Φορτούνης και Ντανιέλ Ποντένσε...

Χωρίς τους Κώστα Φορτούνη, Τσικίνιο, Νταβίντ Κάρμο, Ντανιέλ Ποντένσε και Φρανσίσκο Ορτέγκα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των play offs της Superleague.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πραγματοποιήσει rotation όπως όλα δείχνουν, ενόψει και της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαλβέρδε, το Copa del Rey και η αποκάλυψη για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Ο Φορτούνης φέτος έχει παίξει ήδη σε 40 επίσημα παιχνίδια με τους Πειραιώτες και ήταν λογικό να προστατευτεί και να πάρει ανάσες ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (11/4).

Από την άλλη ο Ποντένσε είναι τιμωρημένος για το ματς με τη Λαμία (συμπλήρωσε κάρτες), αλλά και στο πρώτο ματς με την Φενέρ (συμπλήρωσε κάρτες στον επαναληπτικό με την Μακάμπι), οπότε θα επιστρέψει… ξεκούραστος στη ρεβάνς στην Πόλη.

Τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός φέτος χωρίς Φορτούνη και Ποντένσε

Ο Έλληνας άσος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ούτε ως αλλαγή σε 5 αγώνες. Με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκης (4-0) στις 24 Σεπτέμβρη, με τον ΟΦΗ στη Κρήτη τέλη Οκτώβρη (0-2), με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γιατί είχε συμπληρώσει κάρτες (0-0), κόντρα στον Παναιτωλίκο (1-2) στο Αγρίνιο και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Βόλο (3-0).

Από την άλλη, ο Ποντένσε με πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα ματς (13 γκολ, 8 ασίστ), είναι αμετακίνητος εδώ και πάρα πολύ καιρό από την ενδεκάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο ματς στο οποίο δεν αγωνίστηκε ήταν στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο (το 2-2 στις 3 Δεκεμβρίου του 2023 στο τελευταίο ματς του Μαρτίνεθ) και έκτοτε παίζει συνεχώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ