Με αλλαγές στην Λαμία ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές στην Λαμία ο Ολυμπιακός

Η Λαμία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (7/4, 17:00) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 4η αγωνιστικής των play offs της Superleague.

Η αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (7/4, 17:00)  για την 4η αγωνιστική των play offs της Superleague.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να πραγματοποιήσουν rotation καθώς σε λίγες μέρες αντιμετωπίζουν την Φενερμπαχτσέ για τους «8» του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι του Θρύλου «τρελαίνει» την Ευρώπη και στον Πειραιά… τρίβουν τα χέρια τους

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει της αναμέτρησης, ενώ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μένει να φανεί αν και πόσες αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Από την άλλη, με αλλαγές θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που αποφάσισε να «φρεσκάρει» την ομάδα του μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη, ενώ παράλληλα δίνει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ για τους «8» του Europa Conference League. ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Λαμία τους Τσικίνιο, Φορτούνη, Κάρμο και Ντόι, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Ποντένσε. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Όρτα, που είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη λόγω τραυματισμού, ενώ στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ βρίσκονται επίσης οι Βέζο, Καμπράλ και Ναβάρο. Ο Ισπανός είχε μείνει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο και Μπιανκόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ