Άρης: Με Γκαρθία, Φαμπιάνο και Φεράρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με Γκαρθία, Φαμπιάνο και Φεράρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Άρη.

Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα παρατάσσει την ομάδα του Άρη ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό (7/4, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να κάνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (7/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Νέα πρόσωπα, σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, είναι οι Γκαρθία, Φαμπιάνο και Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στη Λαμία με Ελ Καμπί και Γιόβετιτς: 3-0 στο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» (vids)

O Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ανσαριφάρντ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Παναγίδης, Ρόουζ και Φετφατζίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ