Ο Οζντόεφ έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και τώρα όλοι μέσα – Η βαθμολογία των play-offs (pic)

Ο Οζντόεφ έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και τώρα όλοι μέσα – Η βαθμολογία των play-offs (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των play-offs της Superleague μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη και τo 2-2 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena

O κακός χαμός στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play-offs, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών και να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κούγια από τη Λαμία: Μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους- Την καταθέτει μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία (2-2) στην OPAP Arena, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 67 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 2η ΑΕΚ που έχει 66. Στην 3η θέση ακολουθεί, ο Παναθηναϊκός, όποίος πήρε «χρυσό» τρίποντο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έφτασε τους 65 βαθμούς, ενώ την πρώτη τετράδα κλείνει ο Ολυμπιακός, που «πέρασε» νωρίτερα από την Λαμία, έχοντας 63 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, στην πέμπτος είναι ο Άρης με 48 βαθμούς και 6η η Λαμία με 34, με αμφότερες τις ομάδες να μην διεκδικούν κάτι στην συνέχεια των play-offs.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των play-offs:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ