Μπάμπα: «Κρατήσαμε μέχρι τέλους το μαχητικό μας πνεύμα»

Μπάμπα: «Κρατήσαμε μέχρι τέλους το μαχητικό μας πνεύμα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μπάμπα Ραχμάν.

Ο Μπάμπα Ραχμάν ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, παίζοντας κομβικό ρόλο στην επιστροφή του δικεφάλου και το 2-2 με την ΑΕΚ.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας και πως οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου διατήρησαν μέχρι το τέλος το μαχητικό τους πνεύμα.

Oι δηλώσεις του Μπάμπα Ραχμάν:

«Γνωρίζαμε από την αρχή, πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ειδικά, όταν έρχεσαι να παίξεις στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ήταν ένα ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή. Οπότε, όντως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πολύ ένταση, φάσεις, αλλά νομίζω πως κρατήσαμε το μαχητικό μας πνεύμα, καταφέρνοντας να πάρουμε τον βαθμό».

Για το αν το δικό του γκολ, έβαλε τον ΠΑΟΚ ξανά στο παιχνίδι: «Όχι, δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, πως πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, να παλέψουμε και να βγάλουμε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία, ποιος πέτυχε το πρώτο γκολ, αλλά θεωρώ πως ήταν το σημείο καμπής του αγώνα, για να έρθει το 2-2».

Για το τι σημαίνει ο βαθμός της ισοπαλίας για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα καλό βήμα για την ομάδα μας, είναι επίσης πολύ θετικό να παίρνεις έναν βαθμό στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα βήμα. Έχουμε, ακόμα πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ