Άρης: Ο «γρίφος» της ενδεκάδας και ο Ανσαριφάρντ

Άρης: Ο «γρίφος» της ενδεκάδας και ο Ανσαριφάρντ

Ερωτηματικά για αρκετές θέσεις στο βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μάντζιος στο αυριανό (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Ιρανός φορ έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, ο Άκης Μάντζιος, όμως, δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο Ανσαριφάρντ έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μορόν αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Φαμπιανο και Φεράρι, που αισθάνονται ενοχλήσεις. Απουσίες που κάνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην άμυνα, καθώς ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Παναγίδης, Σαβέιρο και Σαμόρα διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ερωτηματικό αποτελούν και οι επιλογές του Μάντζιου στα χαφ. Το αν θα διατηρήσει, δηλαδή, στην ενδεκάδα τον Γκαρθία ή αν θα επιλέξει τον Βερστράτε ως παρτενέρ του Ζουλ, με τον Νταρίντα να αλλάζει θέση και να γίνεται επιτελικός μέσος. Αντίθετα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ