Ίλιτς: «Πολύ καλή εμφάνιση, στόχος η πρωτιά στα πλέι άουτ»

Ίλιτς: «Πολύ καλή εμφάνιση, στόχος η πρωτιά στα πλέι άουτ»

Ο Σάσα Ίλιτς μίλησε για την ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Βόλο, τονίζοντας πως ήταν μια καλή εμφάνιση από την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος έμεινε ισόπαλος με τον Βόλο εκτός έδρας, με τον Σάσα Ίλιτς να μιλά για την αναμέτρηση τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε και στους στόχους που έχουν θέσει οι Περιστεριώτες, επισημαίνοντας ότι θέλει η ομάδα του να πάρει μόνο νίκες μέχρι το τέλος.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ίλιτς:

Για το τι εικόνα του αφήνει το τελικό αποτέλεσμα: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η πρωτιά στα πλέι άουτ ή να δοκιμάσει και νέους παίκτες στην ομάδα: «Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής έχω ως στόχο τη νίκη στα παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ