Η ΚΕΔ διαλύει τα play-offs: Όταν ο διαιτητής της Λεωφόρου, έχει σύζυγο που δουλεύει στον ΣΚΑΙ

Η ΚΕΔ διαλύει τα play-offs: Όταν ο διαιτητής της Λεωφόρου, έχει σύζυγο που δουλεύει στον ΣΚΑΙ

Στην Φιλαδέλφεια ο… Μανούχος και η μεζούρα του. Στη Λεωφόρο ο Παπαπέτρου. Και ακόμη συζητάμε για το πρωτάθλημα της Super League.

Όσο ο καιρός περνά, τόσο και η απορία μεγαλώνει. Φοβάται η Κυβέρνηση το ποδόσφαιρο ή είναι τόσο ανίκανη που το κάνει να μοιάζει με φόβο και τρόμο; Διότι πραγματικά τέτοια γελοιοποίηση, από μια παρέα… αέργων και «νταραβερτζήδων» ούτε… στο σινεμά. Τι δεν βλέπει και τι δεν καταλαβαίνει ο αρμόδιος Υπουργός για θέματα αθλητισμού, με όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία της Super League. Να του το «ζωγραφίσουν» πρέπει ότι η ΚΕΔ έχει μετατρέψει τα playoffs ενός τίτλου που τυπικά διεκδικούν τέσσερις ομάδες σε τσίρκο;

Διαβάστε επίσης: Το 76% της Μπαρτσελόνα και οι… τρεις «σωματοφύλακες» του Γκριμάου (vids)

Αποφασίζει η ΑΕΚ με τον Άρη ότι θα «σπάσουν» την συμφωνία για ξένους διαιτητές στα ματς της big 5, στέλνει ο Μάνταλος τον… Μανούχο με τη μεζούρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ο Γιαννάκης με τον Κάρι και τον Διακοφώτη προ ημερών στη Γλυφάδα να διάλεγαν τον ρέφερι, τόσο… ευστοχία αποκλείεται να είχαν! Μιλάμε για κανονικό πουλέν του Μάνταλου.

Αντιδρά ο Ολυμπιακός αντιδρά ο ΠΑΟΚ αλλά δεν παίζουν την Κυριακή. Αντιδρά ο Παναθηναϊκός και ως δια μαγείας στέλνουν στη Λεωφόρο σήμερα τον Τάσο Παπαπέτρου. Ποιον; Έναν διαιτητή που όλη η Ελλάδα ξέρει πως η σύζυγος του δουλεύει στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζο. Ότι πληρώνεται από το ΣΚΑΙ. Φταίει η κοπέλα για αυτό; Προφανώς όχι. Φταίει όμως ο Παπαπέτρου που δεν ζητά να εξαιρεθεί από τα ματς του Παναθηναϊκού. Και φταίει πριν από όλα η ΚΕΔ που δεν καταλαβαίνει -ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει- ότι σε αυτή την ιστορία προκύπτει ένα κλασικό ασυμβίβαστο, τύπων και ουσίας.

Βρέθηκε να χάνει από νωρίς ο Παναθηναϊκος από τη Λαμία. Το γύρισε όμως. Και αυτό συνέβη έχοντας και αέρα στα πανιά του από μια διαιτησία έδρας, με όλα τα γύρω-γύρω δικά του. Δεν έτυχε η μεγάλη φάση, αλλά άντε πες εσύ σε κάποιον που μπορεί και σκέφτεται ακόμη σαν κανονικός άνθρωπος, μακριά από την φάμπρικα της «προπαγάνδας» τι και πως θα έκανε ο Παπαπέτρου, αν…
Ρεζιλίκια από την ΚΕΔ χωρίς σταματημό. Και όσο η διαιτησία είναι στα χέρια της ΕΠΟ και του «κυκλώματος» της εξυγίανσης, έτσι θα πηγαίνει. Όσο για τον Αλαφούζο που είναι μια από τη μια πλευρά της βάρκας και μια από την άλλη; Ίσως θυμάται από πέρσι ότι στο τέλος… ξυρίζουν τον γαμπρό. Όταν δεν ήταν Έλληνας διαιτητής μόνο στο ΑΕΚ-Άρης, αλλά και στο… Άρης-ΑΕΚ.

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ