ΑΕΚ: Έτοιμος ο Άμραμπατ ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Άμραμπατ ενόψει Άρη

Ο Νόρντιν Άμραμπατ επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ και τέθηκε στην διάθεση του Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπήκε και πάλι ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον υπολογίζεται για το σημαντικό παιχνίδι της Ένωσης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/4,19:30).

Από εκεί και πέρα, εκτός παρέμειναν οι Λιβάι Γκαρσία, Αρόλντ Μουκουντί και Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

Όσο για τον Μουκουντί, ο Καμερουνέζος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και ακολούθησε ξανά ατομικό και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον Μουκουντί καθώς ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια (24/4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ